Mirto vzw is de nieuwe naam van maatwerkbedrijf Nevelland vzw in Gent en maatwerkbedrijf Revam vzw in Eeklo. Onlangs zijn we gefusioneerd. We hebben nu zo'n 300 personeelsleden. Het grootste deel daar van zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We zijn actief in de sector van de sociale economie. Eind september pakken we uit met onze lanceringscampagne. Dan vind je ons terug op www.mirto.be Bekijk intussen dit filmpje!

Uitwerk

Thuis in uitwerk

Een piek in het werk, een paar vaste medewerkers die tijdelijk wegvallen, een opdracht die specifieke kennis vereist? Blijf niet met de handen in het haar zitten: doe een beroep op Maatwerkbedrijf Nevelland vzw. Onze naam zegt het al: wij leveren maatwerk. Ook bij jou op de werkvloer.

Flexibiliteit is de basis

De duur van de tewerkstelling? Die kies je zelf: minimaal één dag tot meerdere maanden. Ook de grootte van de ploeg stel je zelf samen. Er is wel een minimum van vijf medewerkers. Die komen dan bij jou in jouw bedrijf werken, onder leiding van een professionele monitor. Onze ploegen hebben een ruime kennis en veel ervaring in allerlei handling-opdrachten, tot grote tevredenheid van onze klanten. Ze beschikken ook over eigen vervoer voor de verplaatsing heen en terug.

Jij zet onze ploeg(en) in voor allerlei opdrachten: verpakkingswerk in de voedingssector, afwerking voor grafische bedrijven, displays vullen, elektromontage en nog vele andere.
 

Vragen?

Heb je vragen of wens je bijkomende inlichtingen? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren jou eerstdaags.

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

Maatwerkbedrijf Nevelland vzw behoort tot Groep Nevelland - Disclaimer & privacy - E-ON Internet Marketing