Mirto vzw is de nieuwe naam van maatwerkbedrijf Nevelland vzw in Gent en maatwerkbedrijf Revam vzw in Eeklo. Onlangs zijn we gefusioneerd. We hebben nu zo'n 300 personeelsleden. Het grootste deel daar van zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We zijn actief in de sector van de sociale economie. Eind september pakken we uit met onze lanceringscampagne. Dan vind je ons terug op www.mirto.be Bekijk intussen dit filmpje!

Groenzorg

Met ons is jouw gras groener dan aan de overkant!

Snoeien, maaien, wieden, scheren, ecologische onkruidbestrijding. Voor al deze activiteiten en meer kunnen wij een groot aantal openbare besturen en bedrijven reeds tot onze tevreden klanten rekenen.

Voor zowel kleine aanlegwerken als grote onderhoudswerken kan Maatwerkbedrijf Revam vzw niet alleen beroep doen op een grote expertise dankzij ervaring en opleiding maar ook op een goed uitgerust machinepark. Met grote aandacht voor veiligheid, ecologisch groenbeheer kunnen wij jou op maat gemaakte offertes aanbieden, waarin steeds de wensen van de klant centraal staan.

Vragen?

Heb je vragen of wens je bijkomende inlichtingen? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren jou eerstdaags.

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

Maatwerkbedrijf Nevelland vzw behoort tot Groep Nevelland - Disclaimer & privacy - E-ON Internet Marketing