Mirto vzw is de nieuwe naam van maatwerkbedrijf Nevelland vzw in Gent en maatwerkbedrijf Revam vzw in Eeklo. Onlangs zijn we gefusioneerd. We hebben nu zo'n 300 personeelsleden. Het grootste deel daar van zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We zijn actief in de sector van de sociale economie. Eind september pakken we uit met onze lanceringscampagne. Dan vind je ons terug op www.mirto.be Bekijk intussen dit filmpje!

Aanbod

Handling

Hoe sterk ook jouw boodschap, het oog wil meer. En met een mooie verpakking zegt jouw project alles. Kies daarom voor de verpakkingsafdeling van Maatwerkbedrijf Nevelland vzw.

Lees meer

Mailing

Verzenden van drukwerk: brieven, tijdschriften, folders, flyers, brochures,... nationaal en internationaal.  Als professionele mailhandler adviseren wij met kennis van zaken.

Lees meer

Uitwerk

Heb je tijdelijk of continu handen te kort? Onder toezicht van een begeleider komt een groep mensen bij jou ter plaatse werken.

Lees meer

Opdruk

Jouw logo als reclamekans of als maatstreep voor meer rendement? Laat jouw goederen door ons personaliseren via opdruk! Koop bij ons jouw golfballen, servies, glaswerk (óók polycarbonaat) of andere goederen aan en laat ze door ons bedrukken met een persoonlijke boodschap, jouw logo of contactgegevens.

Lees meer

Groenzorg

Snoeien, maaien, wieden, scheren, selectieve onkruidbestrijding.Voor al deze activiteiten en meer kunnen wij een groot aantal openbare besturen en bedrijven reeds tot onze tevreden klanten rekenen.

Lees meer

Maatwerkbedrijf Nevelland vzw behoort tot Groep Nevelland - Disclaimer & privacy - E-ON Internet Marketing