Mirto vzw is de nieuwe naam van maatwerkbedrijf Nevelland vzw in Gent en maatwerkbedrijf Revam vzw in Eeklo. Onlangs zijn we gefusioneerd. We hebben nu zo'n 300 personeelsleden. Het grootste deel daar van zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We zijn actief in de sector van de sociale economie. Eind september pakken we uit met onze lanceringscampagne. Dan vind je ons terug op www.mirto.be Bekijk intussen dit filmpje!

Joùw vaste partner

Je kan bij ons terecht voor Handling, Mailing en Uitwerk, Opdruk en Groezorg. Welke activiteit je ook kiest, onze aanpak is altijd even professioneel. Samen zoeken we de beste aanpak om jouw project tot een goed einde te brengen met pasklare en kwalitatieve oplossingen. Zo verlopen jouw projecten sneller, gemakkelijker én goedkoper.

 

Duurzaam ondernemen

Respect is de rode draad in ons werk, en dat stralen we uit. We hebben respect voor iedereen – klanten, collega’s, leveranciers – en voor elke cultuur. Natuurlijk is onze visie bedrijfsmatig. Maar die gaat altijd samen met een grote portie aandacht voor de mens en het milieu. We zijn ervan overtuigd dat het ene niet zonder het andere kan.

 

Mensenwerk

Werken bij Mirto vzw is mensenwerk. Letterlijk en figuurlijk. Enthousiaste mensen, met én zonder beperkingen. Allemaal verschillend, maar toch met één gemeenschappelijke eigenschap: hun liefde voor het vak. Zij zorgen elke dag voor een professionele omkadering van al jouw projecten.

Maatwerkbedrijf Nevelland vzw behoort tot Groep Nevelland - Disclaimer & privacy - E-ON Internet Marketing